Artikelen over: Webhosting

Verhuizing 2023: Serverupdates en Belangrijke Wijzigingen

Met de recente verhuizing van ons datacenter hebben onze servers ook een upgrade gekregen. Hier zijn enkele belangrijke wijzigingen die je moet weten:

1. Resources van de website instellen
Als reseller stel je nu de resources van je website(s) rechtstreeks in bij de hostingpakketten in plaats van de CloudLinux Manager. Dit geeft je de mogelijkheid om de benodigde middelen nauwkeurig toe te wijzen aan jouw klanten, wat de flexibiliteit en controle aanzienlijk verbetert. Daarnaast staat dit nu ook op een logischere plek.

De oude limieten zijn tijdens de verhuizing helaas niet overgenomen. Ons advies is om de pakketlimieten opnieuw in te stellen en na te lopen.


2. PHP Settings:
Voor degenen die de PHP-instellingen moeten configureren zijn de PHP-instellingen nu te vinden onder de "Account Manager," in plaats van de vroegere locatie onder "Extra Features." Dit maakt het gemakkelijker om specifieke PHP-configuraties aan te passen aan je behoeften.


Omdat PHP 7.4 al enige tijd End-Of-Life is is de standaard PHP versie nu 8.2. Mocht je website niet goed werken met PHP 8.2 kan je deze terugzetten via de PHP instellingen onder het domeinnaam. Ons advies is altijd de meest recente versie van PHP te gebruiken. Later dit jaar zal de ondersteuning voor PHP 7.4 ophouden op ons platform.


3. Toename van Resellerpakketten:
Met de verhuizing en technische update van onze servers is het nu mogelijk om tot 100 resellerpakketten op één enkele server te ondersteunen. Als je behoefte hebt aan het samenvoegen van resellerpakketten, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij voor de rest.IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 22/09/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!