Artikelen over: Internet

Opnieuw koppelen afstandsbediening Zakelijke TV

Hoe kan ik de de afstandsbediening koppelen aan de tv-ontvanger?


Dat kan geforceerd worden door de 7 en de 9 toetsen 3 seconden ingedrukt te houden en daarna de OK knop. De groene led knippert dan twee keer.

Hoe kan ik de de afstandsbediening OPNIEUW koppelen aan de tv-ontvanger?


Druk gelijktijdig op de rode en blauwe knop van de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot de rode LED gaat branden.
Je kan dan de rode/blauwe knop loslaten.

Druk vervolgens op de OK knop en de groene LED zal tweemaal oplichten. De afstandsbediening is nu gewist en ook pairing en koppelingsinformatie is niet meer aanwezig. Op de TV zal je geen wijziging zien maar je kan de box niet meer besturen met je afstandsbediening.

Plaats nu je tv-ontvanger in pairing modus door twee keer kort op het power knopje te drukken onder op de box. Op de TV zal het pairing scherm verschijnen (kan wel zijn dat je op de achtergrond het programma nog hoort welke opstond).

Je kan nu de afstandsbediening weer koppelen met de tv-ontvanger (dus niet de koppeling met de TV, die staat hieronder) middels de op het scherm getoonde procedure. Met een werkende verbinding (internetkabel of wifi) zal de tv-ontvanger direct doorgaan naar het controleren van de softwareversie. Is de netwerk verbinding niet in orde dan zal de ontvanger het wifi-instelscherm tonen en kan je een wifi-netwerk selecteren en verbinden, waarna alsnog de software gecontroleerd wordt en de tv-ontvanger naar normale playout zal gaan.

Bijgewerkt op: 26/09/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!