Artikelen over: Telefonie

Bellen en doorverbinden in de Hipper+ app

Bellen en doorverbinden in de Hipper+ app


De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. In dit artikel lees je hoe je moet bellen en doorverbinden in Hipper.

Bellen
Via de optie Toetsen in het menu kun je eenvoudig nummers intoetsten om deze te bellen. Let op, de Hipper+ app is geen bel-app op zichzelf. Heb je een Vast-Mobiel integratie? Dan zie je de gevoerde gesprekken terug in de app. Wanneer je gebruik maakt van Anywhere of Kantoor op Afstand dan zie je alleen de gesprekken die je voert via de Hipper+ app, of inkomende gesprekken op jouw vaste nummer.

Bovenaan het scherm zie je met welk nummer je gaat uitbellen. Dit kun je wijzigen door rechtsboven op de drie puntjes te klikken en vervolgens het gewenste nummer te kiezen. Bel je regelmatig hetzelfde nummer? Dan kun je dit nummer toevoegen aan jouw persoonlijke contactenlijst.Uitbellen via recente oproepen, contacten of recente voicemails
Sta je op het punt om uit te bellen, dan krijg je eerst een pop-up met nummerkeuze. Hier kun je bepalen met welk nummer je wilt uitbellen. Afhankelijk van de ingestelde nummers door jouw telecombeheerder zijn de volgende opties beschikbaar:

Bedrijfsnummer
Directe nummer
Afdelingsnummer
Mobiele nummer (alleen met Vast-Mobiel integratie)
Call Center nummer

Wanneer je altijd met hetzelfde nummer belt kan het irritant zijn als je telkens deze pop-up op je scherm krijgt. Gelukkig kun je dit eenvoudig uitzetten, door onderin te kiezen voor de optie ‘Niet meer vragen’.

Gespreksbediening
Met de Hipper+ app is het mogelijk om iemand toe te voegen aan een gesprek, of om het gesprek door te verbinden. Als er een lopend gesprek is zie je deze terug in de app:Klik je op het lopende gesprek dan worden er verschillende opties beschikbaar:Toevoegen
Met de optie Toevoegen kun je een extra gesprek opzetten, deze persoon kun je vervolgens toevoegen aan je bestaande gesprek. Op deze manier wordt het een drieweg-gesprek. Om iemand toe te voegen volg je de volgende stappen:

Klik op toevoegen
Kies het contact of nummer

Nu ontvang je een nieuwe oproep op je telefoon, neem deze op en keer terug naar de Hipper+ app. In de Hipper+ app zijn nu beide gesprekken zichtbaar:Klik op één van de gesprekken en kies daarna voor Samenvoegen.Nu heb je een drieweggesprek.

Blind doorverbinden
Met de optie Doorverbinden kun je een gesprek zowel blind als met ruggespraak doorverbinden. Wil je blind doorverbinden? Kies dan de optie Doorverbinden. Vervolgens kies je het contact of nummer waarnaartoe je wilt doorverbinden. Kies voor 'Blind doorverbinden naar…'. Nu heb je het gesprek blind doorverbonden!

Doorverbinden met ruggespraak
Wil je met ruggespraak doorverbinden? Ga dan weer naar de optie Doorverbinden. Kies vervolgens het contact of nummer waarnaartoe je wilt doorverbinden en klik op ‘Met ruggespraak naar…’. Je ontvangt dan een nieuwe oproep binnen op je mobiele telefoon. Neem deze op en keer terug naar de Hipper+ app, beide gesprekken zijn nu zichtbaar.


Wanneer je de doorverbindactie wilt afronden moet je op één van de gesprekken klikken en daarna voor de optie Doorverbinden. Kies vervolgens voor ‘Doorverbinden naar…’.


Je hebt het gesprek nu doorverbonden.

Gespreksopname
Wanneer je gebruik maakt van ‘Gespreksopname op verzoek’, dan kun je via de Hipper+ app lopende gesprekken opnemen. Bij een lopend gesprek vind je de optie ‘Opnemen’. De opname kun je ook pauzeren en hervatten.Gesprek overnemen
Wanneer je een actief gesprek hebt op een ander toestel kun je het gesprek overnemen. Hiervoor moet je op ‘Gesprek overnemen’ klikken. Het gesprek wordt vervolgens eenvoudig overgedragen naar je mobiele telefoon.


IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 12/01/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!