Contacten beheren in de Hipper+ app

Contacten beheren in de Hipper app

De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. Vind hier meer informatie over jouw contactenlijst en het beheren en weergeven van contacten.

Onder Contacten > Bedrijf vind je de volgende bedrijfscontacten:

De groepscontacten (collega’s)
Persoonlijke telefoonlijst
Bedrijfstelefoonlijst

Klik je op een contact, dan zie je de details die bij dat contact bekend zijn.

Onder Lokaal vind je alle lokale contacten die op jouw mobiel staan. Het is mogelijk om deze contacten vanuit de app te bellen.

Verversen contactenlijst
De contactenlijst wordt elke week ververst. Wil je de contactenlijst liever handmatig verversen? Dat kan ook. Sleep hiervoor van boven naar beneden wanneer je bovenaan de contactenlijst bent (ook wel pull to refresh). Op deze manier worden de contacten handmatig ververst.

Contactenlijsten en contacten weergave instellen, WhatsApp knop
In de Hipper+ app kun je aanpassen welke contactlijsten getoond worden en hoe contacten worden weergegeven. Je kunt ook een WhatsApp icoon toevoegen bij contacten met een 06-nummer. Hierover leggen we meer uit in een ander artikel.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 12/01/2023