Hipper+ app: overzicht en functionaliteiten

Hipper+ app overzicht en functionaliteiten

De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. Hieronder lees je meer over het overzichtscherm en de verschillende functionaliteiten die je hier vindt.

1. Overzicht
Wanneer je inlogt op Hipper+ kom je gelijk op het overzicht-scherm. Hier vind je in één oogopslag de door jou meest gebruikte instellingen. Mocht je iets willen aanpassen dan kan dat direct via het overzicht-scherm.

2. Voicemail
Als er nieuwe voicemails zijn, zie je op het overzicht-scherm een notificatie. Deze laat zien hoeveel voicemails je precies hebt ontvangen. Door op het voicemail icoon te klikken, ga je direct naar het voicemailscherm.

3. Mijn profiel
Bij Mijn profiel kun je jouw wachtwoord of pincode wijzigen of jouw beschikbare telefoonnummer(s) bekijken.

4. Uitgaande oproepen
Bij uitgaande oproepen kun je instellen wat jouw uitgaande nummer is en op welke manier je wilt uitbellen.

5. Inkomende oproepen
Voor het instellen en beheren van doorschakelingen moet je bij inkomende oproepen zijn. Hier kun je instellen of oproepen op het vaste toestel moeten binnenkomen of via je mobiel.

6. Snel instellen
Onder Snel instellen kunnen de meest gebruikte instellingen snel worden aangepast. Dit kun je naar wens aanpassen door achter ‘Snel instellen’ op de 3 puntjes te klikken. In het eerste scherm kun je aan- en uitzetten wat je op het overzicht-scherm te zien krijgt. Daarbij is het mogelijk om rechtsboven bij Wijzigen de volgorde van de functionaliteiten aan te passen. Als je op de drie streepjes klikt en deze vasthoudt, kun je ze verslepen naar de gewenste plek. Wanneer de volgorde naar wens is klik je rechtsboven op Opslaan om de aanpassingen op te slaan.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 12/01/2023