Uitgaande oproepen in Hipper+

Uitgaande oproepen

De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. Onder Uitgaande oproepen stel je in met welk nummer je uit wilt bellen en via welke belmethode je dat wilt doen. Afhankelijk van de licenties die je hebt ontvangen zijn de volgende opties beschikbaar:

Anoniem
Door de optie Anoniem aan te zetten bel je anoniem uit. In combinatie met de Vast-mobiel integratie geldt dit voor uitbellen met zowel jouw vaste toestel als mobiele telefoon.

Uitgaand vast nummer
De optie ‘Uitgaand vast nummer’ stel je het gewenste uitgaande nummer in als je uitbelt met je vaste toestel of softclient. Heb je de meest uitgebreide Call Center licentie? Dan is het ook mogelijk om uit te bellen met het nummer van het Call Center.

Uitgaand nummer voor mobiel (alleen i.c.m. Vast-Mobiel integratie)
Met deze optie stel je het gewenste uitgaande nummer in als je uit belt met jouw mobiele telefoon (via de Telefoon app, ook wel dialer genoemd). Je kunt kiezen om de vaste instelling te gebruiken – dus hetzelfde nummer als de optie uitgaand vast nummer – of om altijd met jouw 06-nummer uit te bellen als je uitbelt via de Telefoon app.

Belmethode
Bij Belmethode zie je de beschikbare methodes om uit te bellen. De opties die hier zichtbaar zijn, zijn afhankelijk van jouw licentie. Dit zijn de verschillende opties:

Bel via centrale (alleen gebruiken i.c.m. Anywhere): Met de optie ‘Bel via centrale’ bel je via de telefooncentrale. Dit betekent dat je uitbelt met het nummer wat is gekozen bij de optie ‘Uitgaand vast nummer’. Als je een nummer kiest in de app, wordt er meteen een uitgaande oproep opgezet. De gesprekskosten zijn hiermee voor het mobiele abonnement.
Centrale belt terug: Met de optie ‘Centrale belt terug’ bel je via de telefooncentrale. Dit betekent dat je uitbelt met het nummer wat is gekozen bij de optie ‘Uitgaand vast nummer’. Als je een nummer kiest in de app, wordt er een gesprek opgezet naar jouw mobiele telefoon. Als je deze opneemt, wordt er uitgebeld naar het gekozen nummer. De gesprekskosten zijn hiermee voor de Telefooncentrale.
Bel mobiel: Met ‘Bel mobiel’ bel je altijd uit met jouw mobiele telefoon. In combinatie met Anywhere en Kantoor op afstand betekent dit dat je niet via de Telefooncentrale belt en altijd met jouw 06-nummer uitbelt. Met Vast-Mobiel integratie betekent dit dat je wel nog steeds via de telefooncentrale uitbelt vanwege de Vast-Mobiel koppeling met de telefooncentrale. Het uitgaande nummer met Vast-Mobiel integratie is altijd het nummer wat gekozen is onder Uitgaand nummer voor mobiel. De gesprekskosten zijn hiermee voor het mobiele abonnement.
Altijd vragen: Met de optie Altijd vragen wordt bij elk gesprek gevraagd met welke belmethode je uit wilt bellen.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 17/01/2023