Hoe log ik in op de Hipper+ app?

De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. Om in te loggen op de Hipper+ app moet je eerst de app downloaden. Na het downloaden van de app moet je eenmalig jouw logingegevens invoeren. Deze heb je van ons ontvangen per mail. Vaak is je gebruikersnaam gelijk aan je e-mailadres.

Nadat je jouw logingegevens hebt ingevuld krijg je de vraag om een 5-cijferige code in te stellen, zie afbeelding hieronder. Deze cijfercode moet je opgeven wanneer je wijzigingen wilt doorvoeren in de app zoals het aanpassen van een telefoonnummer. Het is trouwens ook mogelijk om met een vingerafdruk of Face ID wijzigingen door te voeren.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 06/07/2023