Artikelen over: Telefonie

Oproepen in de Hipper+ app

Oproepen in de Hipper+ app


De Hipper+ app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. In deze app kun je al jouw persoonlijke telefooncentrale instellingen beheren en wijzigen wanneer jij dat wilt. Bij Oproepen vind je alle recente oproepen en kun je de Voicemail terugvinden en beluisteren. Hieronder lees je meer over oproepen in Hipper+

Recent
Onder Recent vind je alle recent ontvangen, gemaakte en gemiste oproepen. Dit zijn altijd de laatste 20 ontvangen, gemaakte en gemiste oproepen. Door op één van de oproepen te klikken bel je meteen naar deze persoon. Bij het bellen kun je kiezen met welk nummer je wilt bellen. Rechtsboven in het scherm vind je de knop Wijzigen. Als je hierop klikt kun je meerdere oproepen aanvinken en deze in één keer verwijderen.


Let op: verwijderde oproepen kun je niet ongedaan maken!

Voicemail
Onder Voicemail vind je alle recent ontvangen voicemails. Wil je voicemails verwijderen dan kan dat via Wijzigen rechtsboven in het scherm. Door op één van de ontvangen gesprekken te klikken, opent een nieuw scherm waarin je de voicemail kunt afluisteren. Het is ook mogelijk om voicemails te delen via bijvoorbeeld email. Klik je op de knop ‘Bellen’ dan bel je de persoon die een voicemail heeft achtergelaten gelijk terug. Je kunt daarbij kiezen met welk nummer je wilt bellen. Via de app beheer je eenvoudig wanneer gesprekken in je voicemail terecht moeten komen. Wil je hierover meer weten? Het kennisartikel 'voicemailberichten beheren in de Hipper+ app' helpt je op weg.


Let op: ook hier kun je verwijderde oproepen niet meer ongedaan maken!

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 12/01/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!