Artikelen over: Telefonie

VOICE Portal: Doorschakelen van telefoontjes

Met de VOICE Portal kun je jouw voicemail instellen en afluisteren, en daarnaast ook andere handige instellingen aanpassen. Op deze pagina vind je meer informatie over het doorschakelen van inkomende gesprekken.

1. Doorschakelen instellen
Heb je niet altijd de tijd om de telefoon op te nemen. Dan kun je de functie Doorschakelen aanzetten. Dit doe je door eerst 1233 > 4 in te toetsen. Vervolgens kun je kiezen uit de volgende opties:

1: Doorschakelen aanzetten.
2: Doorschakelen uitzetten.
3: Wijzig de doorschakelbestemming.
4: Luister de doorschakelstatus af.

Door op ‘*’ te klikken ga je terug naar het vorige menu. Wil je het menu nog eens doorlopen? Druk dan op ‘#’.

2. Instellen doorschakelbestemming
Voor het instellen van een doorschakelbestemming toets je eerst een ‘#’ in. Voer vervolgens het nummer in waarnaar je wilt doorschakelen, gevolgd door ‘#’. Dat is alles! Door op ‘*’ te drukken ga je terug naar het doorschakelmenu.


IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 23/05/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!