E-mail adres instellen in Outlook

Let op! Maakt u gebruik van een externe mailprovider (zoals Microsoft 365 of Google Workspace) dan is onderstaande handleiding niet van toepassing!

Ga in het menu Bestand en klik op + Account toevoegen.

Voer het volledige e-mailadres in dat u wilt instellen. Zorg dat bij 'Geavanceerde opties v' de optie 'Ik wil mijn account handmatig instellen' geselecteerd is.

Klik op de optie 'IMAP'.

Voer vervolgens het wachtwoord van het e-mailadres in en klik op 'Verbinding maken'.

Vul onder de 'Inkomende e-mail' bij 'Server' en onder 'Uitgaande e-mail' bij 'Server' de mailserver in. Deze wordt weergegeven wanneer u een mailadres aanmaakt. Klik daarna op 'Volgende'.

Klik op 'Verbinding maken' en vervolgens op 'Gereed'. Het e-mail adres is nu toegevoegd.