Let op! Maakt u gebruik van een externe mailprovider (zoals Microsoft 365 of Google Workspace) dan is onderstaande handleiding niet van toepassing!

Ga in het menu Bestand en klik op + Account toevoegen.

Voer het volledige e-mailadres in dat je graag wilt instellen. Zorg dat bij 'Geavanceerde opties v' de optie 'Ik wil mijn account handmatig instellen' geselecteerd is.

klik op 'IMAP'.

Voer vervolgens het wachtwoord van het e-mailadres in en klik op 'Verbinding maken'.

Vul onder de 'Inkomende e-mail' bij 'Server' en onder 'Uitgaande e-mail' bij 'Server' de mailserver in. Deze wordt weergegeven wanneer u een mailadres aanmaakt. Klik daarna op 'Volgende'.

Klik op 'Verbinding maken' en vervolgens op 'Gereed'. Het e-mail adres is nu toegevoegd.