Als u bent ingelogd op DirectAdmin, kun u onder “Account Manager” de optie “Domain Setup” vinden.

Om een domein toe te voegen klikt u op de knop “Add New”.

Voer de naam van uw domein in. Hier kunt u er ook voor kiezen om “Bandwidth” (dataverkeer) en “Disk Usage” (schijfruimte) limieten in te stellen voor het domein. Ook is het mogelijk om SSL, CGI of PHP rechten toe te kennen.

Als u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op “Create”. Het nieuwe domein is nu toegevoegd in DirectAdmin.