Domein toevoegen in DirectAdmin

Als u bent ingelogd op DirectAdmin, kun u onder “Account manager” de optie “Domain Setup” vinden.

Om een domein toe te voegen klikt u op de knop “Add New”.

Voer de naam van uw domein in. Hier kunt u er ook voor kiezen om “Bandwidth” (dataverkeer) en “Disk Usage” (schijfruimte) limieten in te stellen voor het domein. Ook is het mogelijk om SSL, CGI of PHP rechten te geven.

Als u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op “Create”. Het nieuwe domein wordt nu toegevoegd in DirectAdmin.