Als "Contactpersonen" geselecteerd is krijgt u een overzicht te zien van alle contactpersonen die voor deze locatie zijn aangemeld, zij nemen deel aan het actiepatroon bij een melding. De gepresenteerde volgorde is ook de volgorde van het actiepatroon. Als u deze volgorde wilt wijzigen heeft u de rechten nodig van een hoofdgebruiker.

Volgorde aanpassen
Om de volgorde aan te passen klikt u op shuffle knop. Hierna selecteert u de contactpersoon die u wilt verplaatsen. U houdt deze geselecteerd met uw vinger en schuift de contactpersoon naar de juiste positie. Zodra alle contactpersonen op de juiste positie staan klikt u nogmaals op shuffle knop.

Contactpersonen verwijderen
Door op het min-teken te drukken krijgt u de mogelijkheid om contactpersonen te verwijderen. Het is niet mogelijk om uzelf te verwijderen. Klik op het rode rondje bij de contactpersoon die u wilt verwijderen. Bevestig de vraag of u dit zeker weet.

Contactpersonen toevoegen
Door op het plus-teken te drukken krijgt u de mogelijkheid om een contactpersoon toe te voegen. U dient onderstaande velden in te voeren:
Naam (naam van de contactpersoon)
E-mail (e-mailadres van de contactpersoon)
Telefoonnummer (vaste lijn)
Mobiel (06-nummer van de contactpersoon in internationale notatie, beginnend met +31)
Rol (geef aan of deze contactpersoon een hoofdgebruiker, gebruiker of gastgebruiker is)

Als alle bovenstaande velden juist ingevoerd zijn klik dan op "Opslaan".

Contactpersonen aanpassen
Indien gegevens van een bestaand contactpersoon aangepast dienen te worden, klik dan op de desbetreffende naam en u kunt deze gegevens aanpassen. Hier kan bijvoorbeeld ook de taal van de App gewijzigd worden.