Artikelen over: Beveiliging

(247Services) Contactpersonen beheren

Als "Contactpersonen" geselecteerd is krijg je een overzicht te zien van alle contactpersonen die voor deze locatie zijn aangemeld, zij nemen deel aan het actiepatroon bij een melding. De gepresenteerde volgorde is ook de volgorde van het actiepatroon. Als je deze volgorde wilt wijzigen heb je de rechten nodig van een hoofdgebruiker.

Volgorde aanpassen

Om de volgorde aan te passen klik je op de shuffle knop. Hierna selecteer je de contactpersoon die je wilt verplaatsen. Je houdt deze geselecteerd met je vinger en schuift de contactpersoon naar de juiste positie. Zodra alle contactpersonen op de juiste positie staan klik je nogmaals op shuffle knop.

Contactpersonen verwijderen

Door op het min-teken te drukken krijg je de mogelijkheid om contactpersonen te verwijderen. Het is niet mogelijk om jezelf te verwijderen. Klik op het rode rondje bij de contactpersoon die je wilt verwijderen. Bevestig de vraag of je dit zeker weet.

Contactpersonen toevoegen

Door op het plus-teken te drukken krijg je de mogelijkheid om een contactpersoon toe te voegen. Vul hiervoor onderstaande velden in:
Naam (naam van de contactpersoon)
E-mail (e-mailadres van de contactpersoon)
Telefoonnummer (vaste lijn)
Mobiel (06-nummer van de contactpersoon in internationale notatie, beginnend met +31)
Rol (geef aan of deze contactpersoon een hoofdgebruiker, gebruiker of gastgebruiker is)

Als alle bovenstaande velden juist ingevoerd zijn klik je op "Opslaan".

Contactpersonen aanpassen

Indien gegevens van een bestaand contactpersoon aangepast dienen te worden, klik je op de desbetreffende naam om deze gegevens aan te passen. Hier kan bijvoorbeeld ook de taal van de App gewijzigd worden.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 16/01/2023