Artikelen over: Beveiliging

(247Services) De menubalkIn de menubalk aan de onderzijde van de 247Services app heb je drie opties:

Home


Onder "Home" wordt de locatie weergegeven. Je ziet de geselecteerde werklocatie en kan deze direct beheren.

Historie


Onder "Historie" wordt een overzicht van de laatste 50 meldingen weergegeven, van de locatie die op dat moment geselecteerd is. Bij een alarmlocatie zijn er drie verschillende overzichten beschikbaar:
Alle: Hier zie je alle meldingen en wie welke actie heeft ondernomen (zoals het afmelden van een alarm en om welke reden).
Alarm: Hier zie je enkel alle alarmmeldingen.
Status: Hier zie je alle openingen en sluitingen.

#Meldingen
Onder het tabblad "Meldingen" wordt een overzicht van de openstaande meldingen weergegeven. Hier kun je ook meldingen afhandelen zoals wordt uitgelegd in het hoofdstuk Alarm afhandelen. Als er geen meldingen meer open staan, of een melding door de meldkamer in behandeling is, wordt dit ook aangegeven.

Let op! Bij een overval melding wordt er geen push bericht gestuurd in verband met de veiligheid van mensen op locatie. De meldkamer ontvangt deze melding wel.


IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 16/01/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!