Bloktijden
Open de betreffende werklocatie. Het hangslotje geeft aan of het alarm is in- of uitgeschakeld.

Wanneer er bloktijden zijn ingesteld voor het alarmsysteem en u op het hangslotje klikt komt u op het scherm terecht waar de permanente bloktijden getoond worden. Ook kunt u hier een tijdelijke bloktijd aanmaken. Een tijdelijke bloktijd wordt gebruikt als de permanente bloktijd tijdelijk aangepast dient te worden. Een tijdelijke bloktijd kan maximaal 24 uur lang zijn.

Tijdelijke bloktijden
Een tijdelijke bloktijd maakt u aan door op “Tijdelijke bloktijden ingeven” te klikken. Hier kiest u de dag waarop bloktijden moeten worden aangepast. Daarna vult u de start- en eindtijd in van de tijdelijke bloktijd en klikt u op het icoontje met het vinkje op dit op te slaan.