Artikelen over: Beveiliging

(247Services) Tijdelijke bloktijden

Bloktijden

Open de betreffende werklocatie. Het hangslotje geeft aan of het alarm is in- of uitgeschakeld.

Wanneer er bloktijden zijn ingesteld voor het alarmsysteem en je op het hangslotje klikt kom je op het scherm terecht waar de permanente bloktijden getoond worden. Ook kun je hier een tijdelijke bloktijd aanmaken. Een tijdelijke bloktijd wordt gebruikt als de permanente bloktijd tijdelijk aangepast dient te worden. Een tijdelijke bloktijd kan maximaal 24 uur lang zijn.

Tijdelijke bloktijden

Een tijdelijke bloktijd maak je aan door op “Tijdelijke bloktijden ingeven” te klikken. Hier kies je de dag waarop bloktijden moeten worden aangepast. Vervolgens vul je de start- en eindtijd in van de tijdelijke bloktijd en klik je op het icoontje met het vinkje op dit op te slaan. Nu heb je een tijdelijke bloktijd ingesteld.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 16/01/2023