Artikelen over: Beveiliging

(247Services) Werkzaamheden of onderhoud

Onderhoud instellen

Zet de app in onderhoud zodat er geen meldingen naar de meldkamer worden gestuurd.

Klik in het menu onder de sectie "Algemeen" op "Overzicht locaties". Kies de betreffende werklocatie en voeg een onderhoudsperiode toe door een tijdsduur en specifieke reden op te geven.

Dit zijn de opties voor het instellen van onderhoud:
Onmiddellijk in onderhoud met een vast aantal uren.
Bij "In onderhoud tot" geef je een eindtijd op en start het onderhoud meteen.
Bij "Onderhoud in toekomst" geef je een start en eindtijd in de toekomst op.

Vroegtijdig afbreken

Kies de locatie druk op "Onderhoud" en verwijder de onderhoudsperiode door op het minteken te drukken. Bevestig vervolgens met OK.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 16/01/2023