Let op! Maakt u gebruik van een externe mailprovider (zoals Microsoft 365 of Google Workspace) dan is onderstaande handleiding niet van toepassing!

Als een e-mailbericht wordt verstuurd aan een Autoresponder e-mailadres, zal er automatisch antwoord teruggestuurd worden naar de afzender.

Klik onder "E-mail Manager" op "Autoresponders".Klik op "Create Autoresponder" om een nieuwe Autoresponder aan te maken.

Voer een e-mail adres in bij "Responder Address". U mag zowel bestaande als nog niet bestaande e-mail adressen gebruiken.
Bij "Subject Prefix" kunt u het voorvoegsel van de Autoresponder invullen. Dit voorvoegsel wordt voor het originele onderwerp van de mail geplaatst.
De "Reply Frequency" bepaald hoe vaak een automatisch antwoord naar de afzender wordt verstuurd.
Bij "Responder Message" kunt u het bericht invullen dat naar de afzender wordt verstuurd.
Als u zelf ook een e-mail wilt ontvangen, kunt u bij "Send a CC to" uw eigen e-mail adres invullen.Klik vervolgens op "Save". Uw Autoresponder is nu aangemaakt en direct actief.

Wilt u een automatisch antwoord instellen tussen bepaalde datums? Dan kan dit door het aanmaken van een vakantiebericht. Vakantieberichten aanmaken in DirectAdmin
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!