Artikelen over: Webhosting

E-mail Forwarding instellen in DirectAdmin

Met een e-mail forwarder kun je eenvoudig e-mails automatisch door laten sturen naar een ander e-mailadres. Volg onderstaande stappen om zelf een e-mail forwarder in te stellen:

Om een e-mail forwarder aan te maken klik je eerst op "E-mail manager”, ga vervolgens naar “Forwarders”. Op deze pagina kun je een e-mail forwarder instellen. Ook is het mogelijk om forwarders te wijzigen of te verwijderen.Om een forward in te stellen klik je op “Create e-mail Forwarder”. Bij "New forwarder name" vul je het huidige e-mailadres in. Bij "Add destination" kun je invullen waar de forwarder naartoe moet, selecteer een e-mail en vul daaronder het e-mailadres in. Als laatste stap klik je vervolgens op "Add' en rechtsonder op "Create".
IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 08/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!