E-mail Forwarding instellen in DirectAdmin

Met een e-mail forwarder kun je eenvoudig e-mails automatisch door laten sturen naar een ander e-mailadres. Volg onderstaande stappen om zelf een e-mail forwarder in te stellen:

Om een e-mail forwarder aan te maken klik je eerst op "E-mail manager”, ga vervolgens naar “Forwarders”. Op deze pagina kun je een e-mail forwarder instellen. Ook is het mogelijk om forwarders te wijzigen of te verwijderen.

Om een forward in te stellen klik je op “Create e-mail Forwarder”. Bij "New forwarder name" vul je het huidige e-mailadres in. Bij "Add destination" kun je invullen waar de forwarder naartoe moet, selecteer een e-mail en vul daaronder het e-mailadres in. Als laatste stap klik je vervolgens op "Add' en rechtsonder op "Create".