Artikelen over: Webhosting

Hoe maak ik een subdomein aan in DirectAdmin?

Wil je graag leren hoe je een subdomein kunt aanmaken in DirectAdmin? Volg dan deze stappen:

Ga naar “Account Manager" en klik vervolgens op “Subdomain Management” om op de beheerpagina te komen. Op deze pagina kun je subdomeinen toevoegen en verwijderen.



Om een nieuw subdomein aan te maken klik je op “Add subdomain”. Er verschijnt dan een pop-up waar je de naam van jouw subdomein kan opgeven. Klik vervolgens op “Add subdomain” om de pagina aan te maken.



Het aanpassen of verwijderen van een subdomein kan ook via de beheerpagina. Daarnaast is het mogelijk om op deze pagina alle stats en logs te bekijken. Wil je de locatie van bestanden en de beveiliging aanpassen? Dat kan ook op deze pagina.




IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 08/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!