Klik in DirectAdmin op “Account Manager” en dan op “SSL Certificates”. Op deze pagina kunt u uw SSL-certificaten beheren.

Selecteer vervolgens de optie “Free & automatic certificate from Let’s Encrypt” als u een gratis Let's Encrypt certificaat wilt laten uitgeven voor uw website.

Selecteer vervolgens voor welke domeinen en/of subdomeinen dit certificaat moet worden aangevraagd. Desgewenst is het ook mogelijk een * (wildcard) certificaat aan te vragen die op alle subdomeinen werkt.

Klik vervolgens op “Save” om het certificaat aan te vragen. Dit kan enkele minuten duren. U krijgt vervolgens een pop-up met het resultaat van de aanvraag. Het certificaat is nu uitgegeven.

Automatisch doorsturen
Wij raden u aan websitebezoekers automatisch door te sturen naar de met SSL beveiligde website. Dit doet u door een vinkje te zetten bij “Force SSL with https redirect”.
Hiermee zorgt u ervoor dat al het verkeer dat verstuurd wordt naar http, omgezet wordt naar https.