Artikelen over: Webhosting

Hoe voeg ik een Let's Encrypt SSL certificaat toe?

Je wilt graag een Let's Encrypt SSL certificaat toevoegen op jouw website. Geen probleem! Wij helpen je verder:


Klik in DirectAdmin op “Account Manager” en dan op “SSL Certificates”. Op deze pagina kun je jouw SSL-certificaten beheren.Selecteer vervolgens de optie “Free & automatic certificate from Let’s Encrypt” als je een gratis Let's Encrypt certificaat wilt laten uitgeven voor jouw website.Selecteer vervolgens voor welke domeinen en/of subdomeinen dit certificaat moet worden aangevraagd. Het is ook mogelijk een * (wildcard) certificaat aan te vragen die op alle subdomeinen werkt.

Klik vervolgens op “Save” om het certificaat aan te vragen. Dit kan enkele minuten duren. Je krijgt vervolgens een pop-up met het resultaat van de aanvraag. Het certificaat is nu uitgegeven.Automatisch doorsturen


Wij raden je aan websitebezoekers automatisch door te sturen naar de met SSL beveiligde website. Dit doe je door een vinkje te zetten bij “Force SSL with https redirect”.
Hiermee zorg je dat al het verkeer dat naar http wordt gestuurd, omgezet wordt naar https.

IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 15/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!