Onder “E-mail Manager” klikt u op “E-mail Accounts” om op de beheerpagina te komen voor e-mail accounts. Op deze pagina kunt u uw e-mails accounts toevoegen, e-mail accounts verwijderen, of wachtwoorden herstellen.

Klik op “Create account” om een nieuw e-mail account toe te voegen.

Vul “Username” en “Password” in voor de nieuwe gebruiker.
“E-mail Quota” bepaald hoeveel opslag ruimte deze mailbox heeft.
“Send Limit” bepaald e-mails deze persoon per dag mag versturen.

Standaard hanteren wij op ons webhostingplatform een "Send Limit" van 200 e-mails per mailbox per dag. U kunt daarom dit aantal enkel verlagen. Indien nodig kunnen wij dit aantal naar wens aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Klik op “Create account” om uw nieuwe e-mail account aan te maken. U krijgt vervolgens een pop-up met alle benodigde informatie om uw e-mail account te configureren in uw e-mail programma. Uw e-mail account is nu aangemaakt.