Nieuw e-mailadres aanmaken in DirectAdmin

Om een nieuw e-mailadres aan te maken in DirectAdmin volg je onderstaan de stappen:

Onder “E-mail Manager” klik je op “E-mail Accounts”. Nu bevind je je op de beheerpagina voor e-mail accounts. Op deze pagina kun je jouw e-mailadressen toevoegen, e-mail accounts verwijderen, of wachtwoorden opnieuw instellen.

Klik op “Create account” om een nieuw e-mail account toe te voegen.

Vul “Username” en “Password” in voor de nieuwe gebruiker.
Met “E-mail Quota” bepaal je hoeveel opslagruimte deze mailbox heeft.
Met “Send Limit” stel je in hoeveel e-mails deze persoon per dag mag versturen.

Standaard hanteren wij op ons webhostingplatform een "Send Limit" van 200 e-mails per mailbox per dag. Je kan daarom dit aantal enkel verlagen. Mocht je meer e-mails per dag willen versturen dan kunnen wij dit altijd voor je aanpassen. Neem hiervoor contact op met een van onze experts.

Klik op “Create account” om je nieuwe e-mail account aan te maken. Je krijgt vervolgens een pop-up met alle benodigde informatie om jouw e-mailadres te configureren in je e-mail provider. Je e-mailadres is nu aangemaakt.