Site redirects beheren in DirectAdmin

Wil je de site redirects beheren in DirectAdmin? Volg dan onderstaande stappen:

Onder “Account Manager” klik je op “Site Redirection”. Nu ga je naar de manage pagina waar je site directs kunt toevoegen of kunt verwijderen.

Om een site redirect aan te maken klik je op “Create new redirect” er komt dan een pop-up in beeld.
Geef bij “local url path” de website-url op die je wilt redirecten, bij “destination url” voeg je vervolgens de website-url toe waar bezoekers naartoe gestuurd moeten worden. Klik daarna op “Create”, nu heb je een nieuwe redirect ingesteld!