Artikelen over: Webhosting

Werking DNSSEC controleren

Wil je de werking van je DNSSEC controleren? Volg dan onderstaande stappen:

In 'Account Manager' onder DNS Management kun je de DNSSEC controleren. Klik op DNSSEC en daarna op generate keys, vervolgens klik je op Sign Your Zone.






De verwerkingstijd van DNSSEC kan enkele minuten tot zelfs enkele uren duren, afhankelijk van jouw domeinextensie.


IT is meer dan alleen een nieuwe laptop of printer. Het is het feilloos samenwerken aan projecten met collega’s, het zijn de tevreden klanten dankzij optimale service en het is de soepele communicatie tussen verschillende teams en afdelingen. Bij LennMedia doen we er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de chat!

Bijgewerkt op: 08/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!