Je wachtwoord veranderen in DirectAdmin

Wil je een wachtwoord veranderen in DirectAdmin? Volg dan onderstaande stappen:

Rechtsboven kun je, naast de begroeting met jouw naam, klikken op "Password" om naar de beheerpagina van wachtwoorden te gaan.

Klik op de knop "Change Password" om jouw wachtwoord aan te passen.

Vul bij “Current DirectAdmin Password” uw huidige wachtwoord in.
Vul bij “Enter new password” uw nieuwe gewenste wachtwoord in.

Klik vervolgens op "Submit" om je wachtwoord te wijzigen. Je wachtwoord is nu gewijzigd - vergeet je wachtwoord niet ergens op te slaan!