Rechtsboven kunt u, naast de begroeting met uw naam, klikken op "Password" om naar de beheerpagina van wachtwoorden te gaan.

Klik op de knop "Change Password" om uw wachtwoord aan te passen.

Vul bij “Current DirectAdmin Password” uw huidige wachtwoord in.
Vul bij “Enter new password” uw nieuwe gewenste wachtwoord in.

Klik vervolgens op "Submit" om uw wachtwoord te wijzigen. Uw wachtwoord is nu gewijzigd.